Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Nástenná skriňa IP65 V=500 Š=400 H=210mm, oceľová

s montážnym panelom, s 1 dvojkrídlovým zámkom, s 1 prírubou Š=309 H=119mm

Prečítajte si viacShow less
124,60 € (s DPH)
skladom u dodávateľa
Referencia:
WST5040210
Obľúbiť0
Pridať na porovnanie0
Značka:
Popis

Vlastnosti:

Materiál: pevná, odolná konštrukcia, ohýbaná a zváraná za studena z oceľového plechu.
•Skriňa pozostáva z dvoch častí: z tela a dvier.
•Príruby: 1.4mm oceľový plech s práškovým nástrekom. Predná časť skrine obsahuje dvojitý dažďový žľab, ktorý umožňuje odtekanie vody. Skriňa môže byť otočená o 180°, to znamená že káble môžu byť privedené cez prírubu zospodu alebo zvrchu. Štyri otvory pre nástennú montáž (priemer 8,5mm) sú rozmiestnené po rohoch zadnej strany skrine. Všetky otvory sú vzdialené od rohu 20mm. Všetky časti sú vopred ošetrené fosforečnanom železitým, demineralizované a ochránené vrstvou epoxidovo-polyesterovej farby s odtieňom RAL 7035.
•Dvere sú istené pántami a majú otvárací uhol 130°. Dvere sú zavesené na skrytých pántoch. Dvere sú chránené proti vypadnutiu. Štýl otvárania dverí sa dá ľahko zmeniť z otvárania sprava na otváranie zľava. Dvere majú penové polyuretánové tesnenie.
•Montážny panel: Galvanizovaný oceľový plech, 2mm, dvakrát ohranený zo všetkých strán. Montážny panel, ohranený zo všetkých strán je prichytený na skrutkách M8 na zadnej strane skrine. Pri montáži skrine môže byť zo skrine odstránený. Montážny panel je vyhotovený z 2mm galvanizovaného oceľového plechu sendzimir, ktorý vyhovuje EMC. Obsahuje uzemňovacie kolíky pre spojenie so skriňou.
•Trieda ochrany: Maximálna ochrana zariadení je garantovaná vysokým stupňom ochrany a odolnosťou proti nárazu IK10 podľa IEC 60529. Pri dodatočnom vŕtaní do skrine by mala byť zvážená ochrana proti korózii.
•Montáž: Skriňa je na stenu namontovaná buď priamo pomocou skrutiek (s plastovými podložkami vnútri) alebo pomocou súpravy pre montáž (príslušenstvo WSTWB004 / WSTWB006), v oboch prípadoch je zachovaný stupeň krytia IP. Malý polomer otvárania dverí umožňuje ľahkú montáž skríň priamo vedľa seba do série.
•Exteriérová montáž: pre montáž do exteriéru odporúčame striešku proti dažďu (WSTD...). Ďalej tiež odporúčame použitie odpovedajúcej ochrany proti korózii.
•Dodávka obsahuje: Kompletnú skriňu s tesnením a skrutkami, dvojkrídlové kľúče 5mm (doppelbart), a montážny panel vr. montážneho materiálu. Možností uzemnenia je niekoľko.

Prečítajte si viacShow less
Detaily produktu
WST5040210

Tabuľka dát

Stupeň krytia
IP65
Farba
svetlošedá
Hĺbka (mm)
210,00
Šírka (mm)
400,00
Výška (mm)
500,00
materiál skrine
oceľoplechová
Montážny panel
galvanizovaná oceľ 2,0 mm
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Menu

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu obľúbené.

Zaregistrovať sa